Kookboek Lekker Twente

Lekker Twente

11 november 2012

Verhip, het kookboek Lekker Twente wordt in de zaterdagkrant van de Twentsche Courant Tubantia aangekondigd! Bloos, ik zie mijn eigen hoofd in de krant staan. Ben heel nieuwsgierig naar het eindresultaat en de verhalen van de andere boeren.

 

 

 

 

Ik weet nog, de middag dat Frederike Krommendijk voor het interview kwam liep redelijk chaotisch; er stond een koe op het punt van bevallen (dan zit je toch een beetje op het puntje van je stoel), er waren veel klanten en onverwachts supergezellig bezoek over uit Brabant. Leerzaam en motiverend om het verhaal dat ze ervan gemaakt heeft daarna terug te mogen lezen. Dankjewel voor deze aandacht!

En dan de fotoshoot…. Zenuwen, kriebels, bibberrrs: op de foto voor een kookboek. Op een mooie woensdagmiddag stonden we met Carlo ter Ellen in het weiland tussen de aanstaande koeienmoeders Tina en Lien. De dames werkten uitstekend mee, mijn moeder en ik lagen rustig in het gras met een paar kazen, en mijn vader was de beste fotografenassistent ever ;)

Lekker Twente is te bestellen via de website van de Twentsche Courant Tubantia en ligt snel ook in onze kaaswinkel.

Bekijk hieronder de TV oost uitzending met Frederike Krommendijk over de lancering van het kook boek, het interview met Frederike begint vanaf 20 minuten en 37 seconden:

Get Microsoft Silverlight