Heb je een vraag?

Stuur ons een mailtje , je mag ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen, of bel/app even: 06 11100845.  Hooh, heb je misschien wat aan onderstaande antwoorden?


Wat betekent rauwmelkse kaas nou eigenlijk?

Rauwmelkse kaas is gemaakt van melk die rechtstreeks en zonder bewerking direct van de koeien in de kaastobbe stroomt.


Kan ik mijn kaas ook via de post ontvangen?

Ja,  zeker kan dat. Stuur ons even een mailtje met je wensen (petra@koelant.nl) of bel even (06 11100845), dan gaan we het voor je regelen.


Mag je rauwmelkse kaas eten als je zwanger bent?

Rauwmelkse kaas is een harde kaassoort van rauwe melk. De een zegt dat harde kaassoorten van rauwe melk gewoon gegeten kunnen worden als je zwanger bent, de ander niet (of waagt zich niet aan een ja of nee).


Maken jullie ook oude kaas?

Woehaah, oude kaas maak je niet. Het is kaas die lang (in ieder geval zo’n 10 maanden) heeft mogen rijpen in de bewaarruimte. Hoe ouder de kaas, hoe pittiger.


Houden jullie ook wel eens een praatje / rondleiding?

In de coronatijd zijn de proeverijen en rondleidingen stil komen te liggen en hebben we andere werkzaamheden opgepakt. We hebben de keuze gemaakt om ons te focussen op de koeien, het kaasmaken en de huisverkoop van de zelfgemaakte rauwmelkse kaas in ons kaaswinkeltje. Zien we je binnenkort een keer in het winkeltje? We zijn elke vrijdagmiddag open van 14 tot 18 uur. Daarnaast kun je via mail (petra@koelant.nl), telefonisch (06 11100845, Petra) of app (06 11100845) een bestelling plaatsen.


Wil je dat we contact met je opnemen?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    × Hoe kan ik je helpen?